Recensies

“Jeanine uit Zoetermeer”

In maart 2018 kwam ik voor het eerst bij jou in de praktijk om te kijken of het klikt tussen ons. Ik werd door jou heel warm en hartelijk ontvangen. Je straalt van nature een fijne rust uit en tijdens ons gesprek wat je betrokken en luisterde met aandacht. Daarna volgden er nog enkele sessies die ik als zeer positief ervaren heb. Jij wist op een deskundige, liefdevolle manier mij inzicht te geven in het proces waar ik in zat. Je liet mij weer in mijn kracht en zelfvertrouwen staan. Mocht ik mij weer uit balans voelen in de toekomst dan zal ik geen moment twijfelen om je te contacten. Ik vind je een waardevolle coach.

Yvonne uit Nieuwerkerk

“Annemarie van Velde is een professionele lifecoach. Ze heeft mij geweldig geholpen om dingen uit het verleden af te sluiten en te accepteren. Door haar sessies heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ben anders naar mezelf gaan kijken. En heb beseft, dat ik de moeite waard ben. Bedankt Annemarie voor de fijne sessies in de natuur”

Marielle uit Reeuwijk

Ik heb met Annemarie afgesproken voor een outdoorcoaching. Wauw…. wat was dit een bijzondere ervaring! Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. De grensoefening: wat een eye-opener. Deze coaching heeft mij er toe gezet om het verleden achter me te laten en alleen nog te willen focussen op het “hier en nu” en al het moois wat de toekomst te bieden heeft. Annemarie heeft een fijne persoonlijkheid waardoor het snel vertrouwt aanvoelde. Bedankt voor de fijne sessie. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer.

Leroy uit Waddinxveen

Annemarie van velde wil ik bedanken voor de coaching. 
Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en naar mezelf leren luisteren. Door alle oefeningen heb ik mezelf leren begrijpen, wat soms wel confronterend was. Annemarie luistert, begrijpt en weet precies wat een persoon nodig heeft. Je neemt er de tijd voor en straalt rust uit. Heb veel aan je adviezen gehad.

Annemarie nogmaals bedankt , voor degene die in balans wil komen en zichzelf wil leren kennen is Annemarie zeker een aanrader .

 
 
 
 

 

  • Contact

   ‘s Gravenbroekseweg 61
   2811 GB Reeuwijk

   0651 26 03 68

   Email mij

  • Stuur een bericht